We zijn begonnen!

Koen

Zelfportret van Koen

Vrijdag 3 april zaten we met enkele mensen bij elkaar om de voorbereidingen te starten voor de crowdfundingcampagne De wereld met Koen. Het idee is een nieuwe rolstoelbus aan te schaffen zodat Koen overal mee naar toe kan. Naar familie, naar de speeltuin met de NSGK Speeltuinbende en alle andere plekken waar we zin hebben om naartoe te gaan. Koen is een jongen van 10, geboren met spina bifida, rolstoelgebonden, licht verstandelijk beperkt en altijd vrolijk! Koen ontwapent, maakt makkelijk contact en is een trouwe vriend.

Ik ben Francis Herbers, de moeder van Koen en de initiatiefnemer van de campagne en de Wereld met Koen. Gewoon, omdat de wereld mooier is met Koen er in. Ik wil Koen graag mee kunnen blijven nemen in mijn auto, maar mijn huidige auto is te klein en te oud geworden. Naast de intensieve zorg voor Koen heb ik een onderneming en werk ik voor de Speeltuinbende, waar Koen en ik al jaren lid van zijn en al vele mooie momenten hebben meegemaakt. Lees hier meer over de NSGK Speeltuinbende. 

Lees op deze website de vorderingen en de avonturen in crowdfundingland. Wil je meedoen of -denken? Geld geven? Heb je een fantastisch idee voor een sponsoractie om geld op te halen voor de Wereld met Koen? Neem contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s